Британските рокери The Struts пуснаха нова песен – Strange Days“ (Странни дни“), със

...
Британските рокери The Struts пуснаха нова песен – Strange Days“ (Странни дни“), със
Коментари Харесай

Роби Уилямс запя за „Странните дни“ от живота

Британските рокери The Struts пуснаха нова песен – „ Strange Days “ („ Странни дни “), със специфичното присъединяване на неповторимата поп легенда Роби Уилямс. Парчето е водещият сингъл от идния едноименен нов албум на The Struts, който ще излезе на 16-ти октомври.



Великолепен, галещ слуха дует, който незабавно те сграбчва и те връхлита прелестно облекчение в днешните безредни времена. Заедно с останалите 10 части от идната тава, „ Strange Days “ се ражда по време на насилствената изолираност на бандата, в резултат на международната пандемия. Първоначалната концепция за песента обаче е на вокалиста Люк Спилър, който стартира да мисли по нея до момента в който пътува в туристически рейс предишното лято.

„ Един ден по време на карантината Роби ненадейно ми звънна и попита дали може да беседваме. Чухме се и към 2 часа обсъждахме най-различни тематики – живота, музиката, НЛО и какво ли още не. Попитах го дали би желал да създадем нещо дружно някой ден. И по този начин, до момента в който работехме върху албума, той се съгласи да взе участие в „ Strange Days “ и го записахме по какъв начин извършва песента на предната веранда на къщата му “, споделя Спилър

„ Създадохме вокали за една прелестна ария, която е подарък за мен. Беше безусловно наслаждение и привилегия да чувам този човек да пее. Страхотно е да си почитател на някого и да станеш част от негов план “, разяснява Уилямс

Освен с поп легендата, в новия албум групата си партнира още с китариста Албърт Хамънд младши от паметната тайфа The Strokes, както и с създателите на емблематичните Def Leppard – Джо Елиът и Фил Колин.

Албумът „ Strange Days “ оживява от обаятелен и невъздържан креативен ентусиазъм тази пролет. След тест за Ковид-19 бандата се мести в дома на музикалния продуцент Джон Левин (The Philosopher Kings) в Лос Анджелис, с който The Struts работят и по световнопризнатия си 2-ри албум „ Young & Dangerous “. След 10 дни, прекарани на дивана в къщата на Левин, The Struts са подготвени с 9 нови песни.

„ Беше доста по-забавно да пишеш песни в такава атмосфера вместо да правиш всичко сред турне, работа с разнообразни продуценти в разнообразни страни. Искахме да осезаем това неспокойствие колкото се може по-добре и на моменти като че ли песните безусловно просто падаха от небето. Несъмнено това бяха 10 магични дни за нас. И се надявам, че когато хората чуят албума,  ще усетят същата тази магия “, споделя още Спилър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР